Bert Moser verwelkomd als voorzitter Raad van Toezicht Hoftheater Raalte

Leestijd: < 1 minuut

Na acht jaar is het tijd om het stokje over te dragen. Voorzitter Genio Ruesen van het HOFtheater Raalte heeft in Bert Moser een waardige opvolger gevonden die in januari zal starten. Ruesen heeft gedurende zijn voorzitterschap van de Raad van Toezicht volgens de organisatie een cruciale bijdrage geleverd aan de groei en bloei van HOFtheater als een toonaangevend cultureel centrum in de regio Salland.

Als voorzitter van de Raad van Toezicht fungeerde Ruesen als een belangrijk klankbord voor de directeur, wat resulteerde in een substantiële toename van het aantal bezoekers en de diversificatie van het culturele aanbod. Onder zijn leiderschap introduceerde het HOFtheater evenementen zoals het buitenfestival ‘Theater aan de Vijver’ en filmvertoningen.

Educatieve impact en economische positiviteit
Ruesen zijn achtergrond in het onderwijs, zijn visionaire leiderschap en voorzitterschap hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van HOFtheater als een educatief platform en gemeenschapscentrum. Directeur Roswyde Burgman: “Genio wist altijd heel goed de balans te vinden tussen betrokkenheid en verstand. Bert ken ik als een betrokken en open persoon, dus ik heb daar alle vertrouwen in”, aldus Burgman.

Het theater heeft onder zijn leiding niet alleen een positieve economische impact op de lokale economie gehad, maar ook op sectoren als horeca en toerisme. Zowel de Raad van Toezicht als de medewerkers van HOFtheater spreken hun dankbaarheid uit voor Ruesen’s toewijding en waardevolle bijdrage gedurende de afgelopen jaren.

Bert Moser
Moser, voormalig financieel directeur van Unica en momenteel betrokken bij diverse bestuurlijke functies, wordt verwelkomd vanwege zijn affiniteit en ervaring met personeelszaken, organisatiemanagement en zijn sterke toewijding aan de regio Raalte. De Raad van Toezicht heeft vertrouwen in Moser’s capaciteiten en kijkt uit naar de voortzetting van het succesvolle traject van HOFtheater onder zijn leiderschap.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio