Deventerse auto’s nog altijd niet veilig: autobrand op de Ceintuurbaan

Leestijd: < 1 minuut

Het is voor de inwoners van Deventer al bijna geen nieuws meer, een auto die is afgebrand. Afgelopen nacht mocht de brandweer uitrukken naar aanleiding van een voertuigbrand. Ditmaal was een auto aan de Ceintuurbaan in Deventer het slachtoffer. Iets voor drie kreeg de brandweer melding van een voertuig dat in lichterlaaie stond.

De brandweer was snel ter plaatse en had de brand al snel onder controle. Er raakte geen andere auto’s beschadigd. Hoewel de oorzaak officieel nog wordt onderzocht overheerst toch het vermoeden van brandstichting. Vorige week werd er ook al een auto verwoest. De zoveelste in een lange rij, vermoedelijk, aangestoken autobranden. Wordt de Deventer pyromaan gevonden voor deze weer toeslaat? Laten we het hopen voor alle autobezitters in de regio.

De tekst gaat verder onder de afbeelding

Foto – Robbert Jan Wolzak

Volgens een ooggetuige werd de desbetreffende auto de dag ervoor door een vrachtwagen gebracht. Volgens haar waren hier vier mannen en één kind bij. Dit heeft ze ook vertelt aan de politie.

Radio item
Onze camerajournalist ging naar de desbetreffende plaats toe en kwam live in de uitzending van ‘Goedemorgen Salland’ met Luuk Steerneman. Luister hieronder het fragment terug.

Tip ons:
Heb jij nieuws uit Salland en wil je ons daarvan op de hoogte brengen?
Mail ons via redactie@salland1.nl

Rick Beekman
Rick Beekman stagiair bij Salland1.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio