Terugblik Salland Magazine: de Europese Verkiezingen

Leestijd: < 1 minuut

De uitzending van gisterenavond stond in het teken van de Europese Verkiezingen. In de studio in Wijhe waren Anouk Ooms en Daniël Koerhuis aanwezig. Geert Hannink ging met de gasten in gesprek zo vlak voor sluiting van de stembureaus.

De dag stond gisteren in teken van de Europese Verkiezingen, de burgers van Nederland boven de 18 jaar mochten hun stem uitbrengen. Alle landen binnen Europa gaan stemmen, zondag is de laatste stemdag.

Volt Europa
Tijdens de uitzending vertelde Anouk dat ze in 2020 Volt heeft opgezet in Europa, inmiddels bestaat de partij uit 30.000 leden. Ze komen uit 15 verschillende landen. Dat bracht het gesprek meteen naar de samenwerking tussen de partijen uit de landen in Europa. Welke sluit het beste aan bij je eigen partij?

Salland
In Overijssel zijn in totaal 23 leden die op de kandidatenlijst staan waarvan 12 uit Salland. Dat betekend dat er volgens Anouk dichterbij huis ook wat te kiezen was voor de Sallander.
Daniël vertelde dat je beter bij een grote fractie kunt aansluiten als partij.

Het was een uitzending waar verschillende onderwerpen binnen de politiek werden aangekaart.

Wil je alles weten wat er verteld is tijdens deze uitzending?

De gehele uitzending is terug te kijken via ons Youtube kanaal en wordt in het weekend herhaald op ons TV-kanaal. Deze is te vinden via onderstaande frequenties:

Delta: 12
KPN: 1391
Solcon: 791
Odido: 763
Ziggo: 40

Tip ons:
Heb jij nieuws uit Salland en wil je ons daarvan op de hoogte brengen?
Mail ons via redactie@salland1.nl

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio