Kom Kiek’n, en feestvieren tijdens het Elshoffeest

Leestijd: 1 minuut

Dit weekend barst het feest los op de Elshof. Drie dagen dompelen de inwoners zich onder in de verschillende activiteiten op het feestterrein. Vanaf vanavond 19:00 uur is de kermis geopend voor de liefhebbers en om 22:00 uur start de feestavond.

Het programma is al een tijd geleden vastgelegd, op de zaterdag zou er trekkerslep zijn, dit is helaas afgelast. “Het weiland waar het normaal in gebeurd staat gewoon blank waardoor we besloten hebben om het niet door te laten gaan”. Aldus Wilco Engerts één van de organisatoren.

Wie is de kloekst’n?
Voor de kinderen is er vanavond een kindercross en de kermis kan bezocht worden. Een pubquiz met als thema: ‘Wie is de kloekst’n’, oftewel, ‘wie is de slimste van de Elshof?’ 40 Teams gaan de strijd aan. Wilco: “Teams konden zich aanmelden, het zat meteen vol, binnen één dag.” De feestavond zal verzorgd worden met optredens van ALIVE en De zingende Stukadoor.

Zaterdag
De kinderen mogen hun eigen hut gaan bouwen tijdens houtdorp. De sportieveling kan gaan volleyballen of schotelschieten, of zelfs paallopen. Kortom, op deze dag is er voldoende te doen. En mocht het weer nou niet geweldig zijn, geen probleem, Wilco: “We hebben een grotere tent als voorgaande jaren, we kunnen kiezen of we binnen of buiten gaan zitten.”

Zondag
Op de zondag staat een motorcross gepland. Deze kan wel doorgaan, “De voertuigen zijn veel lichter dan trekkers die 80 keer over hetzelfde stuk gaan en het weiland ligt hoger.” Kinderen mogen vrijdag meedoen aan de kindercross. De rest van de dag kan er genoten worden van live muziek.

Het gehele programma is te vinden op de website van Elshoffeest.

Hieronder het interview uit ‘Goedemorgen Salland’ met Wilco Engberts, Penningmeester Elshoffeest.

Tip ons:
Heb jij nieuws uit Salland en wil je ons daarvan op de hoogte brengen?
Mail ons via redactie@salland1.nl

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio