Kennismaking met Bert Timmerman, nieuwe trainer van Avior in de Topdivisie

Leestijd: < 1 minuut

Het eerste mannenteam van volleybalvereniging Avior is afgelopen seizoen gepromoveerd naar de Topdivisie van de volleybalcompetitie. Erik Paarhuis was als trainer mede verantwoordelijk voor de promotie, maar heeft Avior aan het einde van het seizoen verlaten. En dus moest de Deventer club op zoek naar een nieuwe trainer, die gevonden is in de persoon van Bert Timmerman.

Bert Timmerman (69) kan met recht een veteraan worden genoemd in de volleybalwereld. Een veteraan die de kampioenschappen en promoties in ruim 30 jaar aan elkaar geregen heeft, en die nu het eerste mannenteam van Avior mag gaan trainen. En na de aanstelling als trainer werd Timmerman ‘geconfronteerd’ met de promotie van Avior naar de Topdivisie van de volleybal. Een competitie die voor de geboren Deventenaar teams kent die redelijk uit de buurt komen.

Belangrijk dat spelers beter worden
Een echte doelstelling voor het nieuwe seizoen is niet gegeven, aldus Timmerman: ‘Een beetje flauw antwoord, maar volgens mij was Leon Hendrikx (voorzitter senioren technische commissie, red) al heel blij dat hij een trainer had’. Voor hem is het belangrijk dat spelers beter worden, ondanks het resultaat in de competitie. In een lang interview met Arie Vet blikt Bert Timmerman terug op zijn lange geschiedenis als trainer, en blikt hij vooruit op het nieuwe seizoen.

Interview

Interview met de nieuwe trainer Bert Timmerman,van het eerste herenteam van Avior. Dit team komt komend seizoen uit in de Topdivisie van het volleybal

Tip ons:
Heb jij nieuws uit Salland en wil je ons daarvan op de hoogte brengen?
Mail ons via redactie@salland1.nl

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio