25.000e bezoeker voor zwembad De Tippe in Heino

Leestijd: < 1 minuut

Zwembad ‘De Tippe’ in Heino heeft dinsdag 30 juli Annemarie Jansen als haar 25000e bezoeker verwelkomd. Uit handen van Maarten Frazer, directeur van Sportbedrijf Raalte en Inge Kleinlangevelsloo, van Vrienden van de Tippe ontving Annemarie een jaarabonnement voor 2025 en een bos bloemen.

“Ik doe 2x, soms 3x in de week ‘s avonds aan banenzwemmen. Ik vind het gezellig, omdat het vaak hetzelfde clubje is”, aldus een verraste Annemarie.

Ook tijdens het EK gezwommen
Annemarie kwam al geruime tijd bij De Tippe zwemmen, maar dit jaar had ze voor het eerst een zwemabonnement gekocht. Het was voor haar, vergeleken met andere vrijetijd/beweegaanbieders, de meest voordelige optie. “Ik was de enige die tijdens het EK kwam zwemmen. Badjuf Inge was er toen ook, wat ik heel gezellig vond”, zegt de enthousiaste banenzwemster.

Nog meer bezoekers verwacht dit seizoen
Sportbedrijf Raalte en Stichting Vrienden van de Tippe verwachten tijdens dit zwemseizoen nog veel meer bezoekers te ontvangen. Wellicht wordt dit gestimuleerd door de activiteiten die de komende tijd nog zullen plaatsvinden, zoals de Zomerfit beweegochtenden voor 50-plussers (iedere dinsdag) en de Dark Pool party voor jongeren op vrijdag 30 augustus. Op 1 september wordt het zwemseizoen op spetterende wijze afgesloten.

Tip ons:
Heb jij nieuws uit Salland en wil je ons daarvan op de hoogte brengen?
Mail ons via redactie@salland1.nl

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio