Man (48) toont geslachtsdeel aan jonge meisjes in Broekland: 40 uur taakstraf

Leestijd: < 1 minuut

In Broekland is een 48-jarige man een taakstraf opgelegd van 40 uur met een proeftijd van drie jaar, voor het laten zien van zijn piemel aan drie jonge meisjes. Dat meldt Oost. Het gebeurde vlakbij de visvijver aan de Nijboershof in Broekland.

Vorig jaar juni ging de man achter drie jonge meisjes aan op de fiets, waarbij hij op zeer korte afstand van de slachtoffers zijn penis uit zijn broek haalde. Hij zou hierbij ook trekkende bewegingen hebben gemaakt, maar dat is volgens de rechtbank niet bewezen. De drie meisjes waren destijds tussen de 9 en 12 jaar oud. Een van de meisjes is dusdanig getraumatiseerd dat ze niet meer alleen buiten durft te spelen, zo verklaarde een van de moeders bij de politie.

De veroordeling
De 48-jarige man is veroordeeld tot een taakstraf van 40 uur. Ook moet de man zich laten behandelen, hiervoor moet hij zich periodiek melden bij de reclassering.

“Het behoeft geen betoog dat het voor meisjes van deze leeftijd erg beangstigend kan zijn om geconfronteerd te worden met een dergelijke opdringerige uiting van seksuele aandrang. De verdachte heeft met zijn gedrag angst en ongemak veroorzaakt en dat rekent de rechtbank verdachte aan”, zo luidt het vonnis.

Tip ons:
Heb jij nieuws uit Salland en wil je ons daarvan op de hoogte brengen?
Mail ons via redactie@salland1.nl

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio