Feestelijke opening nieuwe sportlocatie op Sportpark Overwetering in Olst

Leestijd: < 1 minuut

Zaterdag 14 September viert SportOlst de opening van haar gloednieuwe sportlocatie in Olst. De dag staat vol met sportieve uitdagingen en activiteiten voor het hele gezin, om 13:00 uur is de opening van het nieuwe sportveld.

“Battle of the Fittest”
Na de opening vindt de “Battle of the Fittest” plaats, een wedstrijd waarin deelnemers hun fitheid en doorzettingsvermogen op de proef kunnen stellen. Daarna is het mogelijk om deel te nemen aan een intensieve Bootcamp Work Out. Voor wie dan nog meer uitdaging zoekt, is het mogelijk om deel te nemen aan de Obstacle Run Work Out, een klim-en ren ervaring voor doorzetters.

Twee vliegen in één klap
De opening van het nieuwe sportveld zorgt ervoor dat Kai Rensen, eigenaar van Sport Olst er meteen een sportieve dag van gaat maken: “We willen met dit event twee vliegen in één klap vangen en dat is iets leuks organiseren voor de sportliefhebbers uit de omgeving en tegelijk onze nieuwe accommodatie openen.” De fitheid en het doorzettingsvermogen van de deelnemers wordt flink op de proef gesteld tijdens de verschillende onderdelen.

Livemuziek
De bezoekers kunnen tijdens de sportdag genieten van livemuziek verzorgd door de band Premium Rock. Zij zullen zorgen voor een levendige sfeer op het complex. Er zijn diverse activiteiten voor de kinderen terwijl de ouders meedoen aan de work outs. De dag staat volgens de organisatie garant voor saamhorigheid en plezier.

Tip ons:
Heb jij nieuws uit Salland en wil je ons daarvan op de hoogte brengen?
Mail ons via redactie@salland1.nl


Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio