Eerste roman van Marcella Bremer binnenkort in de Bibliotheek

0
59
Leestijd: < 1 minuut

Op 31 mei 2024 verscheen het boek ‘De Levenslijn’ geschreven door Marcella Bremer. Het boek is binnenkort verkrijgbaar in verschillende bibliotheken in Nederland. Marcella heeft al eerder boeken uitgebracht, maar De Levenslijn is haar eerste roman.

Marcella Bremer studeerde bedrijfskunde en journalistiek. Met haar echtgenote startte ze een consultancy bureau. Als consultant helpt ze mensen en organisaties wereldwijd met het ontwikkelen van een positieve organisatiecultuur, leiderschap en veranderingen. Ze schrijft blogs en publiceerde diverse boeken over organisatiecultuur en organisatieveranderingen in Amerika en Nederland.

Reviews
Marcella reageerde bijzonder verheugd toen bleek dat NBD Biblion een mooie eerste order had geplaats van haar debuutroman. Elke recensie is bijzonder spannend voor een auteur en zeker voor een debuterende schrijver. Het oordeel van NBD Biblion, het overkoepelende orgaan van de Nederlandse Bibliotheken, spant daar in wel de kroon. Bibliotheken baseren op de review van NBD Biblion of ze een boek in hun collectie willen opnemen.

De Levenslijn
Het verhaal gaat over Welmoed Groeneweg wiens leven een fikse wending neemt wanneer haar carrière als consultant hapert bij het begin van de coronapandemie. ‘De Levenslijn’ volgt Welmoed tijdens haar zoektocht naar het antwoord op de vraag hoe het zover is gekomen dat ze geld, spullen en gemak belangrijker vind dan natuur, gezondheid en vriendschappen en dat maakt ‘De Levenslijn’ tot zo’n boeiende en voor velen herkenbare roman.

Marcella Bremer was eerder te gast in Salland Magazine om over haar boek te praten.

Tip ons:
Heb jij nieuws uit Salland en wil je ons daarvan op de hoogte brengen?
Mail ons via redactie@salland1.nl