Open dag Landgoed de Bannink en Boer ‘n Buffel: genieten van streekproducten en de waterbuffels

Leestijd: < 1 minuut

Zaterdag 28 september zijn er in Colmschate en Diepenveen bedrijven die de deuren openen voor publiek. Op Landgoed De Bannink is het centrale thema De Proeverij, zo wordt er gekookt met producten uit eigen grond. Bij Boer ‘n Buffel Keizersrande wordt onder andere de onbemande boerderijwinkel geopend en kunnen bezoekers de waterbuffels ontmoeten.

De bedrijven in Colmschate en Diepenveen worden feestelijk geopend. In Colmschate houdt leer-en werkbedrijf Bij Tjoonk voor de vijfde keer een open dag. In Diepenveen wordt de onbemande winkel geopend door wethouder Marcel Elferink en algemeen directeur IJssellandschap Judith Snepvangers.

Proeven en inspireren
Gerechten uit de vier seizoenen, gemaakt van producten uit eigen bodem, staan klaar bij de marktkraampjes. Je mag ervan proeven en je laten inspireren om thuis met de producten van Bij Tjoonk aan de slag te gaan. Alle onderdelen van het bedrijf zijn tijdens de open dag te bekijken, je kunt bloemen plukken in de pluktuin en producten kopen in de winkel.

Boer ‘n Buffel Keizersrande
Bezoekers krijgen de gelegenheid om de onbemande winkel te bekijken, producten proeven en ze aan te schaffen. Het bedrijf staat bekend om het houden van waterbuffels op biologische wijze. Er worden rondleidingen gegeven en diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

In Colmschate en Diepenveen start de open dag om 10:00 uur. In Colmschate sluiten ze de deuren om 15:00 uur, in Diepenveen kun je tot 16:00 het bedrijf bezoeken.

Tip ons:
Heb jij nieuws uit Salland en wil je ons daarvan op de hoogte brengen?
Mail ons via redactie@salland1.nl

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio