Nabeschouwingen GAE, amateurvoetbal, hockey, volleybal en tafeltennis

Leestijd: 2 minuten

Het wekelijkse overzicht van de interviews en nabeschouwingen uit Salland Sport. Met deze week:

  • Voetbal: Go Ahead Eagles wint op het kasteel. Hier een terugblik met een samenvatting en een nabeschouwing met trainer Simonis.
  • Voetbal: Helios wint van Dalfsen en gaat door naar de volgende ronde in de beker.
  • Voetbal: Een Deventer derby tussen FC RDC en Sportclub Deventer. Trainer Kick Maatman van FC RDC blikt terug op de gewonnen wedstrijd.
  • Voetbal: Overwetering wint van Haarle. Trainer Veltmaat blikt vooruit op de competitie.
  • Voetbal: Heeten speelt de burenwedstrijd tegen Nieuw Heeten wat eindigt in een gelijkspel. Heeten is poulewinnaar en gaat naar de knock-out fase van het bekertoernooi.
  • Hockey: Na twee wedstrijden is de eerste overwinning binnen voor de DHV heren.
  • Volleybal: Wijhe’92 heren 1 heeft zich aangemeld voor het bekertoernooi. Ze verliezen de eerste poulewedstrijd.
  • Tafeltennis: Heino begint met een gelijkspel tegen Rijssen: 5-5.

Alle nabeschouwingen zijn hieronder te beluisteren.

Voetbal: Go Ahead Eagles

Samenvatting en nabeschouwing met trainer Paul Simonis na de Eredivisiewedstrijd Sparta – Go Ahead Eagles. Eindstand 1-2. Go Ahead Eagles staat 10e in de stand met 6 punten. De volgende wedstrijd is zaterdag om 20:00 uur thuis tegen Ajax. Het wedstrijdverslag vind je hier.

Indeling:

  • 0:00 samenvatting
  • 4:39 trainer Paul Simonis

Voetbal: Helios

Trainer Harry Decheiver en keeper Lars Klein Hegeman na de bekervoetbalwedstrijd Helios – Dalfsen in de poulefase van de beker. Eindstand 1-0. Helios eindigt als 2e van de 4 in de stand met 7 punten en gaan door naar de knock-out fase.

Voetbal: FC RDC

Trainer Kick Maatman van FC RDC na de bekervoetbalwedstrijd FC RDC – Sportclub Deventer in de poulefase van beker. Eindstand 2-1. FC RDC eindigt als 3e in de poule met 3 punten. Sportclub Deventer eindigt als 4e met 0 punten. Beide clubs liggen uit de beker.

Voetbal: Overwetering

Trainer Christiaan Veltmaat na de bekervoetbalwedstrijd Overwetering – Haarle in de poulefase van de beker. Eindstand 2-1. Overwetering eindigt als 2e van de 4 in de stand met 6 punten en is uitgeschakeld in de beker.

Voetbal: Heeten

Trainer Martin Dollenkamp van Heeten na de bekervoetbalwedstrijd Heeten – Nieuw Heeten in de poulefase van de beker. Eindstand 2-2. Heeten eindigt als 1e van de 4 in de stand met 7 punten en gaat door naar de knock-out fase. Nieuw Heeten eindigt als 4e met 2 punten en is uitgeschakeld.

Hockey: DHV heren

Trainster Nienke Lokhorst na de herenhockeywedstrijd Mezen – DHV in de 2e klasse. Eindstand 1-3. DHV heren 1 staat 7e van de 12 in de stand met 3 punten.

Volleybal: Wijhe’92 heren

Trainer Klaas Jilderda na de herenvolleybalwedstrijd VZK – Wijhe’92 in de Heren beker 1e ronde poule 13. Eindstand 3-0. Dit was de eerste wedstrijd van de poulefase.

Tafeltennis: Heino

Speler Arnout Kok na de tafeltenniswedstrijd Rijssen – Heino in de Hoofdklasse A. Eindstand 5-5. Heino staat 3e van de 6 in de stand met 5 punten.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio