Salland magazine in het teken van COC en Pride Deventer

Leestijd: < 1 minuut

Vanavond om 20:00 uur gaat gastheer Geert Hannink in gesprek met twee nieuwe gasten in onze studio in Wijhe. Dit keer zijn het Jill Woerts, en Anne Winters allebei woonachtig in Deventer. Jill en Anne hebben meegeholpen bij de Pride week in Deventer. Samen blikken ze terug op deze bijzonder tijd voor zowel Jill als Anne.

Jill heeft met haar werkgroep Face-It, in maart de diversiteitsprijs ontvangen, ze blikt nu terug op de eerste Pride week in Deventer. Anne heeft de roze viering georganiseerd in de Lebuinskerk, we hebben hier over gepraat nadat de viering was geweest. Het voelde voor hem heel speciaal om deel uit te mogen maken van deze viering.

Pride week
Tijdens de pride week in Deventer zijn er verschillende activiteiten georganiseerd zoals de pride walk en de roze kerkviering. Anne Winters heeft tijdens de dienst een spoken word gehouden waar iedereen erg van onder de indruk was. Ook de wandeling door de stad met de grote regenboogvlag zorgde voor applaus van toeschouwers. Hoe kijken Jill en Anne terug op deze week, dat gaat Geert aan ze vragen vanavond.

Heb je misschien een vraag die je zou willen stellen aan de gasten? Stuur dan een bericht via de app, dan komt de vraag via Luuk in de Steerneshow terecht bij de live uitzending. Nieuwsgierig geworden naar onze gasten? Kijk de uitzending mee via onderstaande kanalen.

Live-uitzending
De uitzending van Salland Magazine is om 20:00 uur live te zien op ons YouTube kanaal
of op het TV-kanaal van Salland1. Deze is te vinden via onderstaande frequenties:

Delta: 12
KPN: 1391
Solcon: 791
Odido: 763
Ziggo: 40

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio