Nabeschouwingen voetbal, handbal, basketbal en rugby

Leestijd: 2 minuten

Het wekelijkse overzicht van de interviews en nabeschouwingen uit Salland Sport. Met deze week:

  • Voetbal: Rohda Raalte pakt de eerste punten in de 3e divisie.
  • Voetbal: Kersvers hoofdtrainer Nick Witteveen speelt met Broekland gelijk tegen Mariënheem.
  • Voetbal: Lettele wint gelijk de eerste competitiewedstrijd van het seizoen en dat ook nog tegen Hendri Zwinselman’s oude club.
  • Handbal: Het jonge team van Kwiek verliest van Volendam. Liever lezen dan luisteren? Check dan hier het uitgewerkte artikel.
  • Handbal: Wijhe’92 kan in eerste instantie goed meekomen met Kwiek 2 en staat ook nog even voor. De tweede helft verloopt slechter voor de Wijhenaren waardoor de punten naar Raalte gaan.
  • Basketbal: Isala verloor dit weekend. Cerel vertelt over de verwachtingen van dit seizoen.
  • Rugby: Pickwick Players maakte een try minder dan tegenstander Zaandijk Rugby.

Al deze nabeschouwingen zijn hieronder te beluisteren. Een wedstrijdverslag en nabeschouwingen van Go Ahead Eagles alsmede de uitslagen van diverse sporten zijn ook op Salland1.nl te lezen.

Voetbal: Rohda Raalte

Trainer Jos van der Veen na de voetbalwedstrijd Rohda Raalte – Genemuiden in de 3e Divisie A. Eindstand 2-1. Rohda Raalte staat 15e van de 18 in de stand met 3 punten.

Voetbal: Broekland

Trainer Nick Witteveen van Broekland na de voetbalwedstrijd Broekland – Mariënheem in de 5e klasse G zondag. Eindstand 1-1. Dit was de eerste wedstrijd van de competitie.

Voetbal: Lettele

Trainer Hendri Zwinselman van Lettele na de voetbalwedstrijd Lettele – Raalte in de 5e klasse G zondag. Eindstand 3-2. Dit was de eerste wedstrijd van de competitie.

Handbal: Kwiek

Trainer Peter Portengen na de handbalwedstrijd Volendam – Kwiek in de Super Handball League Women (voormalig Eredivisie). Eindstand 31-24. Kwiek staat 9e van de 12 in de stand met 0 punten.

Handbal: Wijhe’92

Speelster Kim Boerdam na de handbalwedstrijd Wijhe’92 1 – Kwiek 2 in de Next Handball League Women (voormalig 1e Divisie). Eindstand 26-33. Dit was de eerste wedstrijd van de competitie.

Basketbal: B.V. Isala

Speler Cerel Conradus na de basketbalwedstrijd The Jugglers 2 – B.V. Isala 1 in de 4e Divisie. Eindstand 83-66. B.V. Isala staat 6e van de 12 in de stand met 2 punten.

Rugby: Pickwick Players

Speler Wessel Vulgers na de rugbywedstrijd Pickwick Players 1 – Zaandijk Rugby 1 in de 2e klasse, 1e fase. Eindstand 19-22. Pickwick Players staat 9e van de 12 in de stand met 1 punt.

Tip ons:
Heb jij nieuws uit Salland en wil je ons daarvan op de hoogte brengen?
Mail ons via redactie@salland1.nl

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio