Cultureel café Heino: seizoen 15 start met de burgemeester van Raalte

Leestijd: < 1 minuut

Woensdag 2 oktober start het 15e seizoen van ‘cultureel café Heino’. De eerste gastspreker van het seizoen is de nieuwe burgemeester van de gemeente Raalte; Rob Zuidema. De middag zal gehouden worden in de bibliotheek van Heino.

Voor het komende seizoen is een prachtig programma opgesteld. Maar mocht je zelf ideeën hebben voor een lezing of voorstelling horen ze dat graag.

Cultureel Café Heino
In de periode september tot en met april word elke eerste dinsdag van de maand een voorstelling of een lezing georganiseerd door Cultureel Café. De lezing of voorstelling gaat altijd over kunst en cultuur waarbij het onderwerp altijd in verbinding staat met het dorp Heino. Voor de middag is het verplicht je op te geven i.v.m. de ruimte. De middagen starten altijd om 14:30 uur in de bibliotheek van heino.

Eerste gastspreker
De eerste spreker van dit seizoen is Rob Zuidema. Rob heeft jaren in het internationale bedrijfsleven gewerkt, waarna hij de overstap heeft gemaakt naar de culturele sector. OP 10 juni dit jaar volgde hij Martijn Dadema op, Nadat Martijn gedeputeerde was geworden van Overijssel. Rob is lid van de VVD. Hij heeft een brede ervaring als bestuurder en weet mensen te binden. Ook komt Rob uit de regio en weet dus veel van de Sallandse cultuur.

Tip ons:
Heb jij nieuws uit Salland en wil je ons daarvan op de hoogte brengen?
Mail ons via redactie@salland1.nl

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio