Bestuurder gewond als zijn auto over de kop slaat in Mariënheem

Leestijd: < 1 minuut

Op de Wissinkweg in Mariënheem is zaterdagnacht rond 04:45 uur een auto over de kop geslagen na een botsing tegen een boom. De bestuurder raakte daarbij gewond en moest door de brandweer bevrijd worden, de passagier kon op eigen kracht uit de auto komen.

De automobilist reed vanuit Raalte richting Mariënheem en belandde links van de weg in de berm. De auto botste vervolgens tegen een boom en belandde op het dak.

Deuren afknippen
De bestuurder zat na het ongeluk bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd door de deuren af te knippen. De man is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar wordt ook onderzocht of de man onder invloed was. De vrouw die naast de man zat, kon zelf uit de auto komen. Zij is met lichtere verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Vrienden eerder dan de politie
Toen de politie bij het ongeluk aankwam, stond er ook een tweede auto met vier inzittenden die allemaal onder invloed van alcohol waren. Het zou gaan om vrienden van de slachtoffers die naar het ongeluk waren gekomen nadat ze waren gebeld. Omdat zij eerder dan de politie aanwezig waren, kon niet worden bewezen wie van de vier had gereden. Daarom hebben ze allemaal een rijverbod gekregen en moesten ze de auto laten staan.

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio