Herfstwandeling: Wandelen in en rond Luttenberg

Leestijd: < 1 minuut

Komend weekend, 12 en 13 oktober, vindt er in en rond om Luttenberg een herfstwandeling plaats. De wandeling is georganiseerd door museum De Laarman.

Er zijn vier routes uitgezet die je door en rondom Luttenberg leiden Tijdens de tocht wandel je over zowel verharde als onverharde wegen.

Herfstwandeling
Jan Luchtenberg, PR en communicatie van museum De Laarman ligt het ontstaan van het idee toe: ”Ik heb eigenlijk geen idee hoe het exact is ontstaan, we organiseren dit evenement ondertussen al zo’n 25 jaar. In het voorjaar wordt er ook altijd een tocht georganiseerd. Die route wordt meestal zo na oud en nieuw gehouden.” Tijdens het weekend mag je op beide dagen lopen en kies jezelf de route uit.

Routes
Er zijn vier verschillende routes met verschillende afstanden en starttijden. De verschillende tochten zijn door de organisatie zelf uitgezet en met richtpijlen aangegeven. Onderweg is er ook tijd om even tot rust te komen en is er een gelegenheid om een bakje koffie of thee te drinken een broodje te eten.

Deelname
De deelname is vijf euro, kinderen onder de 12 jaar mogen onder begeleiding gratis meelopen. Leden van de wandelbond betalen vier euro om mee te lopen. Honden moeten helaas thuis blijven. Alle routes beginnen bij het museum De Laarman en eindigen daar ook.

Tip ons!
Heb jij nieuws uit Salland en wil je ons daarvan op de hoogte brengen?
Mail ons via redactie@salland1.nl

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio