Go Ahead Eagles Denen opgeroepen voor interland

Leestijd: < 1 minuut

Go Ahead Eagles spelers Aske Adelgaard en Jakob Breum zijn door bondscoach Steffen Højer opgeroepen voor de selectie van Denemarken Onder 21 jaar. Ze kunnen hetzelfde vliegtuig pakken als Jesper Gaaei van Ajax die ook is opgeroepen voor de talenten van Denemarken voor het EK-kwalificatieduel tegen IJsland.

De Onder-21 van Denemarken staat gedeeld eerste in poule I met 14 punten uit 7 duels en speelt dinsdag in eigen land tegen de leeftijdsgenoten uit IJsland.

Jakob Breum
Bij winst is kwalificatie voor het Europees kampioenschap voor de Denemen een feit. Bij een gelijkspel zijn ze afhankelijk van de resultaten uit Wales. De 20-jarige Jakob Breum maakt een goede seizoenstart door bij zijn club Go Ahead Eagles waar hij, bij afwezigheid van Søren Tengstedt, als aanvallende middenvelder opbloeit.

Aske Adelgaard
Aske Adelgaard profiteert in Deventer van een blessure bij zijn concurrent Dean James en speelt moeiteloos mee in de basis van het elftal van Paul Simonis. Voor linkervleugelverdediger Aske zou het de 9e interland worden als hij mag spelen, voor Jakob zijn 7e interland.

Tip ons!
Heb jij nieuws uit Salland en wil je ons daarvan op de hoogte brengen?
Mail ons via redactie@salland1.nl

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio