Opnieuw zacht en meest droog

Leestijd: < 1 minuut

Deze week staat vanaf dinsdag in het teken van wat wisselvalligheden. Aanvankelijk is het erg zacht voor oktober, maar aan het einde van de week koelt het tenminste een jas af in Salland.

Dinsdag geeft enkele zonnige perioden en het blijft nagenoeg droog in Overijssel. Tijdens de middag kan zich een enkele bui ontwikkelen tussen Zwolle en Deventer. Het wordt zacht met 17 graden bij een matige zuidwestenwind die later iets krimpt naar zuid.

Woensdag wordt andermaal een vrij zachte dag met opnieuw tenminste 15 graden op de thermometers in de provincie Overijssel. Het is meest half tot zwaar bewolkt met vooral in de middag kans op enkele ondiepe buien. De wind is zuid tot zuidwestelijk en meest matig.

Vooruitzichten tot medio oktober: Woensdag tot vrijdag staan in het teken van een opvullende  depressie die aftaait in de richting Duitsland. Enkele buien zijn zoal de ingrediënten dan. Na half oktober wordt het waarschijnlijk weer een paar dagen zeer zacht in het land met topmaxima richting 22-23 graden.

Tip ons!
Heb jij nieuws uit Salland en wil je ons daarvan op de hoogte brengen?
Mail ons via redactie@salland1.nl

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio