Theatercursus in Deventer tijdens het nieuwe seizoen van Kunstbende Overijssel

Leestijd: < 1 minuut

Vanaf woensdag 9 oktober tot aan zaterdag 28 juni 2025 heeft kunstbende allerlei activiteiten georganiseerd. Dit is bedoelt voor jongeren van 13 tot en met 19 jaar die geïnteresseerd zijn in Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal of Theater. Op 13 oktober is er een workshop in de Deventer Schouwburg.

De activiteiten zijn georganiseerd voor jongeren om zo goed mogelijk kennis te kunnen maken of verdiepen in een bepaalde disciplines. Zo kun je een rondleiding achter de schermen krijgen bij een theater of gratis naar een voorstelling of show. Ook zijn er diverse interessante workshops om aan mee te doen, zowel voor beginners als voor gevorderden.

Kunstbende
Kunstbende bestaat sinds 1921, de stichting zet zich in om kunst onder de aandacht van jongeren te brengen. Via de online en offline community kunnen jongeren er uit halen wat er in zit, de categorieën staan boven in het artikel vermeld. Door workshops en tutorials leer je nieuwe skills van de vakken kennen die je later in je werkveld kunt gebruiken.

Theatercursus in Deventer
Tijdens deze workshop leer je bijvoorbeeld hoer je theater kan maken zonder tekst en je komt er achter wat het verschil is tussen thriller en horror. Je krijgt een rondleiding achter de schermen van de Deventer Schouwburg en ga gratis naar de voorstelling ‘Horror’ van de Jakop Ahlbom Company. Ook zijn er meerdere online workshops te volgen en er zijn activiteiten in andere steden en dorpen, hiervoor kan je kijken op de site van Kunstbende.

Tip ons:
Heb jij nieuws uit Salland en wil je ons daarvan op de hoogte brengen?
Mail ons via redactie@salland1.nl

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio