Fietspaden langs de IJssel krijgen opknapbeurt: verkeershinder verwacht

Leestijd: < 1 minuut

De fietspaden langs de IJssel- en stadskant in Deventer zitten vol met hobbels en bobbels. Op maandag 14 oktober gaan er werkzaamheden van start om deze weg te halen. Tijdens de werkzaamheden moet het doorgaande verkeer langs de IJssel rekening houden met verkeershinder.

Het gaat om de fietspaden die onderdeel zijn van de IJsselkade: Kapjeswelle, Onder de Linden en Welle. Deze worden opgeknapt van de spoorbrug tot aan MIMIK Film Theater. De gemeente geeft aan dat het Hovenpad later dit jaar ook een opknapbeurt krijgt. Die werkzaamheden starten naar verwachting begin november van dit jaar.

Verkeershinder
Tijdens de werkzaamheden is er voor het doorgaande verkeer langs de IJssel maar één rijstrook beschikbaar tussen 09:00 en 15:30 uur. De gemeente maakt duidelijk dat dit voor wat oponthoud gaat zorgen.

Vanaf maandag is ook de rotonde Zwolseweg / Roland Holstlaan / N337 gedurende 8 weken afgesloten voor herinrichting. De verwachting is dat er vanaf maandag daarom minder verkeer over de Welle gaat en het oponthoud tijdens de werkzaamheden meevalt.

Tip ons:
Heb jij nieuws uit Salland en wil je ons daarvan op de hoogte brengen?
Mail ons via redactie@salland1.nl

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio