Highlights Sallandse handbalclubs

Leestijd: < 1 minuut

Hieronder vind je de highlights van het Sallandse handbal van afgelopen weekend.

BFC – Wijhe ’92
Wijhe verloor zaterdag in Limburg met 30-28. De ploeg van Erik Rijers kreeg tijdens de wedstrijd drie rode kaarten om de oren: ”Het werd ons niet gegund”, aldus Erik Rijers.

Broekland – Bevo
Broekland won in eigen huis probleemloos van het Limburgse Bevo. De ploeg won de wedstrijd met 24-20. Broekland heeft zich door de zege en een eerder gelijkspel in de middenmoot van de tweede divisie genesteld.

Overwetering – SDOL
SDOL wint van Overwetering. De Luttenbergers wisten de wedstrijd deze derby te winnen met 22-20. SDOL komt door de zege op vier punten na drie duels, Overwetering blijft steken op een punt.

Lettele – Bentelo
Lettele speelde zijn thuiswedstrijd dit weekend niet in Bathmen maar in Heeten, omdat de Uutvlog niet beschikbaar was. Lettele kende geen moeite tegen Bentelo en wist de wedstrijd te winnen met 39-28 en behaalde daarmee de tweede zege van het seizoen.

Kwiek 2 – ZAP
Kwiek 2 won de wedstrijd van ZAP met 34-25. In de eerste heeft kende de ploeg van Jordi Fiege nog wat tegenstand ZAP. Maar in de tweede helft vloog Kwiek over de tegenstander uit Breezand heen.

Alle uitslagen en uitgebreide wedstrijdverslagen vind je op Handbaloost.nl.


Tip ons:
Heb jij nieuws uit Salland en wil je ons daarvan op de hoogte brengen?
Mail ons via redactie@salland1.nl

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio