Meerdere gewonden na ongelukken rond Raalte

Leestijd: < 1 minuut

Door meerdere ongelukken was het vanochtend, tijdens de ochtendspits, nog drukker dan normaal op de wegen rond Raalte. Ook vond er gisteravond een ongeluk plaats op een wegversmalling in Wijhe. Enkele weggebruikers raakten gewond en moesten met de ambulance naar het ziekenhuis.

Vanochtend, enkele minuten voor 07:30 uur, kwam er een melding binnen van een ongeluk op de Heetenseweg (N332) tussen Raalte en Heeten. Een auto en een vrachtwagen die stalen balken vervoert, waren betrokken bij dit incident. De auto kwam onder de vrachtwagen terecht en raakte zwaar beschadigd.

De bestuurder van de auto is met nekklachten naar het ziekenhuis overgebracht. Door het ongeluk werd de N332 tijdelijk afgesloten en ontstonden er files op andere wegen, zoals de N348 tussen Raalte en Wesepe. De N332 is inmiddels weer vrijgegeven.

Drie voertuigen met elkaar in botsing
Kort voor het ongeluk op de N332 was er ook oponthoud op de N35 door een ander ongeval. Rond 06:50 uur kwamen drie voertuigen met elkaar in botsing. Oost meldt dat een busje achterop een auto botste, die vervolgens weer tegen een daarvoor rijdende auto botste. Er is niemand gewond geraakt. De twee auto’s zijn door een bergingsbedrijf weggesleept.

Twee gewonden naar het ziekenhuis
Gisteravond heeft er ook een ongeluk plaatsgevonden in Wijhe. Op een wegversmalling op de Raalterweg botsten twee auto’s tegen elkaar op. Er zijn bij dit ongeval twee personen gewond geraakt. De gewonden zijn met twee ambulances naar het ziekenhuis gebracht. De auto’s, die flinke schade opliepen, moesten door een berger worden weggesleept.

Tip ons:
Heb jij nieuws uit Salland en wil je ons daarvan op de hoogte brengen?
Mail ons via redactie@salland1.nl

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio