Culinaire verbinding: jubileum van ‘De Smaak van Deventer’

Leestijd: < 1 minuut

De Deventer Lebuinuskerk gooit voor de tiende keer haar deuren op voor echte fijnproevers en smaakmakers. Over twee weken vindt het jubileum editie plaats van ‘De Smaak van Deventer. Van 31 oktober tot en 3 november komen restaurateurs van onze gemeente samen in de Lebuïnuskerk. Je kunt er genieten van culinaire hoogstandjes, de beste wijnen en muziek van diverse DJ’s.

De twaalf deelnemende smaakmakers dit jaar zijn: ‘t Arsenaal, Boode, Central Kitchen, Lemon Tree, ZUS, Talamini, Loev. Huis Vermeer, Roemar, Valencia, DAVO / Buitenpost en Postillon Hotel.

‘De Smaak’
De tiende editie van ‘De Smaak’ zal in het teken staan van verbinding. Verbinden van het zorgvuldig uitgekozen ingrediënten tot de lekkerste gerechten, maar ook het verbinden van mensen, muziek en bedrijven. ”Ik geniet er met volle teugen van dat wij culinair Deventer zo’n mooi podium kunnen bieden en dat dit jaarlijks zo ontzettend veel bezoekers aantrekt”, zo vertelt Bart Voortman voorzitter van de stichting achter het jaarlijkse evenement.

Business Night
Op de donderdagavond vindt de ‘Business Night’ plaats. Hier komen honderden lokale ondernemers op af wie graag zaken combineert met plezier. Op deze dag is de entree niet gratis terwijl dat op de andere dagen wel zo is. Wat volgens de organisatie niet veel mensen weten, is dat zij hun gratis entree te danken hebben aan de ondernemers die voor de donderdag een ticket kopen. ”Zonder de zakelijke sponsors en betalende bezoekers van de ‘Business Night’ zou ‘De Smaak’ oprecht onmogelijk zijn. Zij zorgen ervoor dat de entree op de vrijdag, zaterdag en zondag kosteloos kan blijven en daar zijn wij hen ontzettend dankbaar voor”, aldus bestuurslid Dennis Matser.

Tip ons:
Heb jij nieuws uit Salland en wil je ons daarvan op de hoogte brengen?
Mail ons via redactie@salland1.nl


Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio