Nabeschouwingen handbal, tafeltennis en waterpolo

Leestijd: < 1 minuut

Het wekelijkse overzicht van de interviews en nabeschouwingen uit Salland Sport. Met deze week:

  • Handbal: Kwiek pakt de eerste punten van het seizoen en wint met ruime cijfers. De komende weken treft het veel ploegen uit de onderste helft van de stand.
  • Tafeltennis: Koploper Heino speelt tegen hekkensluiter De Brug. Heino wint wel, maar een hele overtuigende overwinning is het niet.
  • Waterpolo: De waterpolo heren verliezen van de koploper met 4-6.
  • Waterpolo: Ook de waterpolo dames verliezen met 4-6.

Al deze nabeschouwingen zijn hieronder te beluisteren. Een wedstrijdverslag en nabeschouwingen van Go Ahead Eagles alsmede de uitslagen van diverse sporten zijn ook op Salland1.nl te lezen.

Handbal: Kwiek

Trainer Peter Portengen na de handbalwedstrijd Kwiek – VELO in de Super Handball League Women (voormalig Eredivisie). Eindstand 40-18. Kwiek staat 11e van de 12 in de stand met 2 punten.

Tafeltennis: Heino

Speler Arnout Kok na de tafeltenniswedstrijd De Brug 2 – Heino 1 in de Hoofdklasse A. Eindstand 4-6. Heino staat 1e van de 6 in de stand met 48 punten.

Waterpolo: WZC-De IJsel heren 1

Speler Casper Oosterink na de herenwaterpolowedstrijd WZC-De IJsel 1 – Proteus 2 in de 2e klasse J. Eindstand 4-6. WZC-De IJsel staat 5e van de 9 in de stand met 3 punten.

Waterpolo: WZC-De IJsel dames 1

Speelster Emmely Tapper na de dameswaterpolowedstrijd WZC-De IJsel 1 – VKC’03 1 in de 2e klasse H. Eindstand 4-6. WZC-De IJsel staat 11e van de 12 in de stand met 0 punten.

Tip ons:
Heb jij nieuws uit Salland en wil je ons daarvan op de hoogte brengen?
Mail ons via redactie@salland1.nl

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio