Informatieavond over bouw woningen in Welsum

Leestijd: < 1 minuut


Op dinsdagavond 4 september is er een informatiebijeenkomst over Collectief Particulier Opdrachtgeverschap voor de bouw van woningen in Welsum. Iedereen die geïnteresseerd is in de bouw van een eigen woning in Welsum is van harte uitnodigen voor deze avond. Bij Collectief Particulier Opdrachtgeverschap is niet de gemeente of een projectontwikkelaar de opdrachtgever voor de bouw van een woning: burgers zijn alleen of samen met anderen de opdrachtgever voor de bouw en hebben daardoor meer zeggenschap.

Voor de avond zijn een aantal partijen uitgenodigd die veel ervaring hebben met deze vorm van bouwen en die goed kunnen vertellen wat de mogelijkheden zijn. Het programma start om 19:30 uur in dorpshuis De Bongerd in Welsum

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio