Sesamstraat-ster Hakim met zijn ‘Roodkapje’ in Capellenborg Theater

Leestijd: < 1 minuut


Op zaterdag 8 januari komt Hakim naar het Capellenborg Theater te Wijhe. Hier is hij te zien met de familievoorstelling ?Roodkapje?. Hakim vertelt zijn versie van het verhaal van Roodkapje, waarbij hij zijn fantasie de vrije loop laat. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Deze Sesamstraat-ster is tevens theaterartiest en mimespeler. Zijn ontwapenende kijk op onze samenleving is kenmerkend voor de projecten van Hakim. Zo kwam hij in 2008 met zijn programma ?Achmed van Oranje? en realiseerde hij in 2005 het project ?Hoezo gewoon??, waarin allochtonen op een ludieke manier de Nederlandse gebruiken worden aangeleerd.

Roodkapje
In deze voorstelling maken kinderen en volwassenen kennis met Hakim?s versie van ?Roodkapje?. Hakim zet zijn publiek graag op het verkeerde been, zo is het niet bekend of Roodkapje eigenlijk nog wel een rol speelt in dit nieuwe verhaal. Wel is bekend dat Hakim zijn voorstellingen nooit alleen speelt. Er is ruimte voor acteerprestaties van het publiek, daarom is elke voorstelling anders.

?Roodkapje? is op zaterdag 8 januari te zien om 14:30 uur in het Capellenborg Theater te Wijhe. Kaarten kosten ? 8,00

Voorverkoopadressen
Postagentschap Bourquin, Langestraat 66, 8131 BE Wijhe
Holstohus- VVV balie (indien gesloten bibliotheek), Jan Schamhartstraat 5 H, 8121 CM,
Olst
Boek- en kantoorvakhandel Korten, Geertsstraat 19- 21, 8121 BK Olst

Kijk voor een compleet overzicht van de voorstellingen, filmpjes en recensies op www.capellenborgtheater.nl

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio