Let’s Go! organiseert jaarlijkse flesseninzameling

Leestijd: 2 minuten


Op zaterdag 8 januari organiseert Let’s Go! de jaarlijkse flesseninzameling. De vrijwilligers zullen die dag huis-aan-huis in Wijhe lege (statiegeld)flessen ophalen.  Bent u niet thuis? Geen probleem, dan mag u de flessen en evt. kratten met bierflesjes bij de voordeur neerzetten of uw flessenbon inleveren in de speciale bus bij de Albert Heijn of Boni in Wijhe. De vrijwilligers zijn herkenbaar aan een fluorescerend hesje met de opdruk Let’s Go! De opbrengst van deze actie wordt gebruikt om tientallen jongeren uit Laubere en Suntasi komende zomer een onvergetelijke vakantie in Wijhe te kunnen aanbieden. Let’s Go! dankt u alvast voor uw medewerking!

Let’Go! zoekt jonge vrijwilligers
Ook in 2011 organiseert Let’s Go! allerlei acties om geld en spullen in te zamelen voor inwoners uit de Letse dorpen Laubere en Suntasi. Al vele jaren doet de stuurgroep daarvoor een beroep op een vaste groep helpers. De gemiddelde leeftijd is daardoor boven de doelstelling van de vrijwilligersorganisatie gekomen. Let’s Go! wil daarom in 2011 meer jongeren tussen de 12 en 16 jaar betrekken bij acties voor hun leeftijdsgenoten uit Letland. Komende zomer kunnen ze bovendien meehelpen bij het organiseren van een vakantieweek in Wijhe voor hun leeftijdsgenoten. Die week wordt dan afgesloten met een gezellige barbecue waar de ervaringen tussen Letse en Wijhese jongeren kunnen worden uitgewisseld. Ben jij tussen de 12 en 16 jaar en zou je eens willen helpen bij de acties van Let’s Go!, zoals de flesseninzameling, de rommelmarkt of de pepernotenaktie? Meld je dan aan bij Herman Scholten, tel. 0570-522348 of via scholten55@hetnet.nl.

Beste wensen voor 2011
De Stuurgroep van Let’s Go! wil alle Wijhenaren hartelijk bedanken voor de vele steun en hartverwarmende reacties in 2010. Het sterkt ons in onze overtuiging dat er in Wijhe nog steeds zoveel draagvlak is voor onze medemensen in Laubere en Suntasi. Ook in 2011 gaan we onverminderd door met onze acties. Ook dan hopen we op uw steun te mogen rekenen. We wensen u een gezond en voorspoedig 2011!

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio