66ste Editie van de Huishoudbeurs

Leestijd: < 1 minuut


Van 12 tot en met 20 februari 2011 wordt de 66ste editie van de Huishoudbeurs gehouden in Amsterdam RAI. Nederlands grootste consumentenevenement voor vrouwen vormt een gezellig dagje uit, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Ruim 450 exposanten tonen tijdens Huishoudbeurs 2011 hun nieuwste producten en diensten. Beursbezoekers kunnen zich weer volop laten inspireren door de laatste trends op het gebied van verzorging, fashion en lifestyle. Er valt daarnaast van alles te proeven, te zien en te leren op de beursvloer. Bezoekers profiteren uiteraard ook van de vele voordeeltjes en koopjes. De Huishoudbeurs laat op het speciale Lekker en Groen-paviljoen zien dat ?duurzaam? leven en genieten prima samen kunnen gaan. Het grootste vriendinnenfeest van Nederland introduceert in 2011 tevens Festival Fantastique: ?het summum van winkelentertainment?.

Tijdens de laatste vijf dagen van de Huishoudbeurs (16 tot en met 20 februari) wordt de Negenmaandenbeurs gehouden in Amsterdam RAI. Het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby?s is al voor de 26e keer dé plek waar (aanstaande) ouders zich kunnen laten inspireren en informeren. De Negenmaandenbeurs is in omvang toegenomen en staat komende editie meer dan ooit bol van trends en informatie; van zwangerschap tot aan de eerste babystapjes.

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio