Kerstconcert Wijhes Mannenkoor m.m.v. Gert Pannekoek

Leestijd: < 1 minuut


Het Wijhes Mannenkoor geeft op zondag 19 december om 15.30 uur een Kerstconcert in de R.K. Kerk (O.L.Vr. Onbevlekt Ontvangen) aan de Stationsweg te Wijhe. Deze keer wordt het koor vergezeld door de bekende bariton Gert Pannekoek.   

Het belooft een sfeervol Kerstconcert te worden. Bij de ingang zullen trompettisten van de Wijhese Harmonie u direct al in de Kerststemming brengen met feestelijk trompetgeschal.  Het Wijhes Mannenkoor dat inmiddels bijna 60 zangers telt , staat onder de enthousiaste leiding van Bea Schreurs, met Gerrit Koele achter de piano. Op het programma staat een uitgebreid aantal Kerstliederen in verschillende talen, afgewisseld met samenzang.  
De solist Gert Pannekoek brengt met zijn warme bariton-stem een aantal mooie Kerstnummers ten gehore. Gert, die al een indrukwekkende solocarrière achter de rug heeft , werkte met succes mee aan het bekende TV-programma ?Una Voce Particolare? van Ernst Daniël Smid. Yvonne Schreurs (dwarsfluit) en Gert Koele (piano) verzorgen een Instrumentaal intermezzo. Maar ook de eigen solist van het koor Beert van Oene (tenor) en drummer Niels Lozeman zullen zich niet onbetuigd laten. De goede akoestiek van de kerk en het gevarieerde programma zullen ook dit keer weer borg staan voor een gezellige avond in de voorbereiding op Kerstmis.  De aanvang op zondag 19 december is om 15.30 uur in de R.K. Kerk aan de Stationsweg (kerk open: 15.00 uur). U bent van harte welkom. De entreeprijs bedraagt  ? 7,50 per persoon en ? 6 in de voorverkoop bij Mico Mode in de Langstraat.

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio