Theaters zoeken vrijwilligers

Leestijd: < 1 minuut


Het Capellenborgtheater en Holstohus theater bruisen van de activiteiten. Dit seizoen zijn er zo?n 30 voorstellingen gepland in beide theaters. Veel bezoekers weten de weg naar de theaters te vinden en het gezamenlijke boekje met het aanbod werd zeer positief ontvangen. Maar met zoveel activiteiten zijn er ook veel vrijwilligers nodig die hand en spandiensten rond de voorstellingen verrichten. Zo zoekt het theater: Hulpen bij de catering, Technische vrijwilligers, Hand en spandienst verrichtersen een PR coördinator.

Hulpen bij de catering
Vrijwilligers die het leuk vinden om vooraf, tijdens de  pauze en na de voorstellingen in Wijhe te helpen bij het schenken van koffie/thee of een drankje.

Technische vrijwilligers
De beide theaters zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om te helpen met theatertechniek. De belichting, het geluid, etc. Een beetje technisch inzicht hierbij is handig, maar deze vrijwilligers worden zeer goed ingewerkt en krijgen een specifieke cursus.

Hand en spandienst verrichters
Met name het Capellenborg Theater in Wijhe zoekt mensen die willen helpen met van allerlei voorkomende klussen. Het sjouwen van stoelen, het ophangen van posters, het verkopen van kaartjes, etc.

PR coördinator
Iemand die overziet wanneer welke PR-activiteiten moeten worden ingezet en dit overzicht kan vertalen in structurele en/of adhoc acties. Deze acties moeten worden gecoördineerd en in samenwerking met anderen worden uitgevoerd. Een uitdagende en verantwoordelijke klus!

Bent u iemand die de bruisende theaters in Olst en Wijhe een warm hart toe draagt, heeft u wat tijd en energie over: meld u aan en kijk wat u voor onze theaters kunt betekenen!!

Inlichtingen bij: www.vrijwilligactief.nl  of rechtstreeks bij het theater, Annelies Barents tel: 0570 562924.

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio