Wijziging dienstregeling buurtbus

Leestijd: < 1 minuut


Bij wijze van proef gaat de Buurtbus een andere route rijden en als gevolg daarvan de   zijn de halte tijden iets anders ingedeeld.
In  het kort komt het hier op neer; de buurtbus gaat met ingang van WOENSDAG 15 DECEMBER a.s.,  ook via het station NS in Wijhe gaat rijden.
De nieuwe dienstregeling is verkrijgbaar in de bus bij de chauffeur, ligt ook in diverse centra zoals Bibliotheek, Bejaardencentra, Verzorgingscentra, Supermarkt de Parabool in Broekland, VVV-Raalte, kantoor Salland Wonen in Raalte  en op tal van andere plaatsen.
Ook wordt de dienstregeling op de website geplaatst van de buurtbus en een telefoontje of email naar het buurtbussecretariaat kan wonderen doen.

Enkele tips voor passagiers:
laat goed merken dat je met de buurtbus mee wilt, als je hem ziet komen, steek je hand op, dat is voor de chauffeur een duidelijk signaal.
Zorg dat je aan de goede kant van de weg staat.
Betaal zoveel mogelijk met gepast geld, lukt dan een keer niet, bedenk dan: biljetten groten dan 20 euro zijn niet welkom.
Zorg dat je geld of kaartje gereed hebt bij het instappen
Vertel duidelijk aan de chauffeur waar je eruit wilt.
Als je vragen hebt, laat het ons weten.

Marcel Middelveld
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer
× App de radiostudio