Zondag 3 mei is er op het terras van de Olsterhof in Olst een proeverij met Boliviaanse hapjes van Claudia Lafuente, waarbij je bovendien kunt kijken hoe deze worden bereid. Ooit gehoord van cunhapes, zonzo, flan of empanada’s? Dit zijn allemaal exotische namen van gerechten of hapjes uit de Boliviaanse keuken. De van oorsprong Boliviaanse Claudia Lafuente kan je tot in detail vertellen wat u precies ziet en proeft. Op zondag 3 mei laat zij haar geboorteland en cultuur samensmelten in een proeverij van lokale lekkernijen. Er kunnen bijvoorbeeld hartige hapjes geproefd worden als kaasbolletjes gemaakt van tapioca meel of met kipfilet gevulde pasteitjes.
Is uw nieuwsgierigheid gewekt en wilt u meer weten over eten en de cultuur in Bolivia? Kom dan op zondag proeven in de Olsterhof. De proeverij is gratis te bezoeken en maakt deel uit van het Open Weekend bij Lifestylewinkel de Olsterhof aan de A. Geertsstraat 16 in Olst. Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.olsterhof.nl