Go Ahead Eagles bijna klaar voor Europees avontuur

Leestijd: < 1 minuut

Go Ahead Eagles bereidt zich voor op het Europese avontuur en laat zowel in als buiten het veld zien dat ze er klaar voor zijn.

Vandaag werd er tijdens een besloten oefenduel gewonnen met 1-2 van KRC Genk, de Belgische ploeg die afgelopen seizoen als zesde eindigde in de Belgische competitie. Na 19 minuten scoorde Victor Edvardsen de 0-1. De Belgen drongen flink aan maar mede dankzij Jeffrey de Lange kon Go Ahead Eagles met een voorsprong gaan rusten.

In de tweede helft begon de ploeg uit Deventer voortvarend door in de 58e minuut de voorsprong uit te breiden naar 0-2 via Bobby Adekanye. KRC Genk scoorde na een paar keer aandringen alsnog hun verdiende eretreffer en daarmee eindigde dit besloten oefenduel in een 1-2 overwinning voor de Eagles.