Iedere dinsdag -en donderdagochtend hoor je in het radioprogramma Goedemorgen Salland een lunchtip van Ilse. In deze rubriek delen we de lekkerste recepten van dit radio-item.
13 augustus: pangasius filet met tzatziki saus
Wat heb je nodig:
- Sla
- Komkommer
- Teentje of 2 knoflook
- Yoghurt
- Komkommer
- Citroen
- Een rasp
- Peper en zout
Hoe maak je het:
Bak de pangasius in een beetje olie, breng op smaak met een beetje peper en zout.
Rasp de komkommer zonder schil.
Meng de geraspte komkommer met een beetje yoghurt en pers 2 teentjes knoflook erboven uit. Breng het op smaak met peper en zout en een beetje citroen.
Leg de Pangasius op een bord gegarneerd met wat rouwkost en een citroenschijfje. serveer het met de tzatziki saus.
Lekker fris als lunch!
Tip ons:
Heb jij nieuws uit Salland en wil je ons daarvan op de hoogte brengen?
Mail ons via redactie@salland1.nl