Nabeschouwingen voetbal, handbal, volleybal, waterpolo en tafeltennis

Leestijd: 2 minuten

Het wekelijkse overzicht van de interviews en nabeschouwingen uit Salland Sport. Met deze week:

• Voetbal: Heino komt snel op 0-2 achterstand. Voor rust trekken de Heinoërs de stand gelijk. In de tweede helft maakt Heino een eigen doelpunt. Trainer Jacob Grooten blikt terug op de wedstrijd.
  • Voetbal: Helios speelde dit weekend, volgens trainer Harry Decheiver, tegen de sterkste tegenstander van de competitie tot nu toe. Tegelijkertijd was het voor Helios de eerste overwinning in deze competitie.
  • Voetbal: Trainer Richard Smit van Wijhe’92 vindt dat zijn ploeg beter was dan Ruurlo. Desondanks won Ruurlo met 3-0. Hij vertelt hoe dat komt.
  • Voetbal: Een makkelijke overwinning voor Schalkhaar. Een ruime voorsprong was snel gecreëerd.
  • Handbal: Lettele verslaat Bentelo 2 met ruime cijfers en eigenlijk had Lettele nog meer moeten scoren volgens trainer Gert Wessels. Daarnaast heeft de ploeg een nieuwe internationale speelster.
  • Volleybal: In Zwolle lukt het Avior dames 1 niet om meer dan één set te winnen.
  • Waterpolo: De dames van WZC-De IJsel is het nog niet gelukt punten te pakken dit seizoen.
  • Tafeltennis: Heino gaat voortvarend in de Hoofdklasse A. Ze staan bovenaan.

Al deze nabeschouwingen zijn hieronder te beluisteren. Een wedstrijdverslag en nabeschouwingen van Go Ahead Eagles alsmede de uitslagen van diverse sporten zijn ook op Salland1.nl te lezen.

Voetbal: Heino

Trainer Jacob Grooten na de voetbalwedstrijd Heino – ONS Sneek in de 4e Divisie D. Eindstand 2-3. Heino staat 10e van de 16 in de stand met 9 punten.

Voetbal: Helios

Trainer Harry Decheiver na de voetbalwedstrijd Rigtersbleek – Helios in de 2e klasse H zaterdag. Eindstand 0-3. Helios staat 11e van de 13 in de stand met 3 punten.

Voetbal: Wijhe’92

Trainer Richard Smit na de voetbalwedstrijd Ruurlo – Wijhe’92 in de 3e klasse K zondag. Eindstand 3-0. Wijhe’92 staat 5e van de 14 in de stand met 6 punten.

Voetbal: Schalkhaar

Trainer Martijn de Haas na de voetbalwedstrijd Schalkhaar – Columbia in de 3e klasse L zondag. Eindstand 4-0. Schalkhaar staat 4e van de 12 in de stand met 9 punten.

Handbal: Lettele

Trainer Gert Wessels na de dameshandbalwedstrijd Lettele 1 – Bentelo 2 in de Hoofdklasse B. Eindstand 39-28. Lettele staat 2e van de 12 in de stand met 5 punten.

Volleybal: Avior dames 1

Trainer Marc de Haan na de damesvolleybalwedstrijd S.V.I. 1 – Avior 1 in de 2e Divisie B. Eindstand 3-1. Avior staat 2e van de 10 in de stand met 6 punten.

Waterpolo: WZC-De IJsel dames 1

Speelster Emmely Tapper na de dameswaterpolowedstrijd WZC-De IJsel 1 – Piranha 1 in de 2e klasse H. Eindstand 1-3. WZC-De IJsel staat 10e van de 12 in de stand met 0 punten.

Tafeltennis: Heino

Speler Arnout Kok na de tafeltenniswedstrijd Kampenion 2 – Heino 1 in de Hoofdklasse A. Eindstand 3-7. Heino staat 1e van de 6 in de stand met 34 punten.